Posts

Showing posts from August, 2018

Romania - Bran Moieciu

Image
ROMANIA – Bran Moieciu COSTURI SI OBIECTIVE TURISTICE In acest articol va prezint cum sa va relaxati 4 zile la Bran Moieciu, cu 468 lei/persoana. Eu am fost la Bran Moieciu in perioada 25 - 28 mai 2018.

Romania - Castelul Bran

Image
ROMANIA – Castelul Bran Am vizitat castelul Bran in mai 2018. Castelul este situat la intrarea in culoarul Rucar – Bran, pe soseaua care leaga Brasovul de Campulung, dominat de muntii Bucegi si Piatra Craiului. Branul se afla la mai putin de 30 km de Brasov, pe DN73 si la 50 km de Campulung.

Praga – costuri si obiective turistice

Image
PRAGA – COSTURI SI OBIECTIVE TURISTICE In acest articol va prezint cum sa stati boiereste si sa vizitati Praga, in 5 zile, cu 536 EUR/persoana. Eu am vizitat Praga in perioada 03 - 07 august 2017.

Praga – Dealul Petrin

Image
PRAGA – Dealul Petřín Dealul Petřín   Petřín (în germană Laurizenberg ) este un deal în centrul orașului Praga. Are o altitudine de 327 m si se ridică la aproximativ 130 metri deasupra malului râului Vltava. Dealul este acoperit aproape în întregime cu parcuri și constituie unul din locurile de agrement pentru locuitorii orașului, cat si pentru turisti.

Praga – Orasul Nou

Image
PRAGA – Orasul Nou   A fost fondat in 1348 de Imparatul Charles al IV-lea, ca un centru de productie artizanala si de comert. Acest rol a fost pastrat pana in zilele noastre. In Piata Venceslas, pe strada Na Prikope si pe Bulevardul National, se afla o concentratie mare de centre comerciale – cladiri comerciale si administrative, hoteluri, banci.