Posts

Showing posts from July, 2020

Franta - Metz - Catedrala - partea a II - a

Image
METZ CATEDRALA VITRALIILE, CRIPTA SI TEZAURUL In acest articol va prezint partea a II - a articolului despre Catedrala din Metz, cu vitraliile, Cripta si Tezaurul catedralei. Catedrala din Metz are foarte multe vitralii, care sunt superbe!

Franta - Metz - Catedrala - partea I

Image
FRANTA - METZ CATEDRALA - PARTEA I PREZENTAREA CATEDRALEI In acest articol va prezint partea   I a articolului despre Catedrala din Metz. 

Germania - Trier - partea a V -a

Image
TRIER - PARTEA a V -a PALATUL ELECTORAL, BAILE IMPERIALE, AMFITEATRUL SI PODUL ROMAN In acest articol va prezint partea   a V-a a articolului despre orasul Trier, cu Palatul Electoral, Baile Imperiale, Amfiteatrul si Podul Roman. 

Germania - Trier - partea a IV - a

Image
TRIER - PARTEA a IV - a BISERICA MAICII DOMNULUI SI BAZILICA LUI CONSTANTIN In acest articol va prezint partea a IV - a a articolului despre orasul Trier, cu Biserica Maicii Domnului si Bazilica lui Constantin. 

Germania - Trier - partea a III - a

Image
TRIER - PARTEA a III - a CATEDRALA SFANTUL PETRU   In acest articol va prezint partea a III - a articolului despre orasul Trier, cu Catedrala Sfantul Petru. 

Germania - Trier - partea a II - a

Image
TRIER - PARTEA a II - a HOINARIND PE STRAZILE ORASULUI MEDIEVAL In acest articol va prezint partea a II - a articolului despre orasul Trier, cu strazile vechiului oras medieval, care au case splendide si cu frumoasa Piata Principala (Hauptmarkt).