Posts

Showing posts from September, 2022

Muzeul de Istorie a Artei din Viena-partea aII-a

Image
  MUZEUL DE ISTORIE A ARTEI DIN VIENA - PARTEA a II-a     In acest articol va prezint Muzeul de Istorie a Artei din Viena, partea a II-a (colectiile muzeului: Kunstkammer).  

Muzeul de Istorie a Artei din Viena-partea I

Image
  MUZEUL DE ISTORIE A ARTEI DIN VIENA - PARTEA I       In acest articol va prezint Muzeul de Istorie a Artei din Viena, partea I (istoricul cladirii si salile de la intrarea in muzeu).  

Italia-O zi la Napoli

Image
  ITALIA - O ZI LA NAPOLI     In acest articol va prezint orasul Napoli, din Italia.  

Ierusalim-Biserica Sfanta Ana

Image
  IERUSALIM - BISERICA SFANTA ANA       Deoarece astazi se sarbatoresc Sfintii   Ioachim si Ana, parintii Fecioarei Maria, m-am gandit sa scriu despre Biserica Sfanta Ana din Ierusalim, zidita pe locul unde s-a nascut Maica Domnului. Am intrat in interiorul bisericii in martie 2022. Cand am fost in excursie in mai 2022 era slujba si nu am mai putut intra in biserica.  

Israel-Desertul Iudeei si Manastirea Sfantul Sava

Image
  ISRAEL - DESERTUL IUDEEI SI MANASTIREA SFANTUL SAVA     Mergem acum in Desertul Iudeei   din Israel, unde se afla si Manastirea Sfantul Sava (Marea Lavra a Sfantului Sava).  

Palestina-Wadi Qelt-partea aII-a

Image
  PALESTINA - WADI QUELT - PARTEA a II -a       In acest articol va prezint Wadi Qelt, din Palestina, partea a II-a (Manastirea Ortodoxa Sfantul Gheorghe din Hozeva).